Foutje wiebes of keihard gelogen

Dit bericht wederom in de telegraaf gelezen vandaag?

Dus blijkt dat de heer Wiebes net als zijn collega v/d Steur het niet zo nauw neemt met de waarheid ,zijn dit VVD trekjes ?? Want onze Premier liegt ook net zo makkelijk alsof het gedrukt staat, maar wel in de krant vertellen dat als je onze normen en waarden niet accepteert en je je niet aanpast dat je beter kan gaan .Als dit volgens een Premier normaal gedrag is ,het voorliegen en bedriegen van het volk  word het een aardige chaos hier in het land.Let wel op mensen dit is onze Premier .

Ergens kan ik wel begrijpen dat er eens een keertje een leugen word verteld of iets word gezegd wat niet helemaal waar gemaakt kan worden, maar zo erg heb ik het ook niet meegemaakt met deze Premier.

Als er verkiezingen zijn beloven ze gouden bergen etc… zodra ze gekozen zijn komt er meestal weinig van terecht ?? Waarom denk ik dan ?? Naar mijn mening is het teveel eigenbelang en der eigen zin door willen drijven om waarschijnlijk later te kunnen zeggen KIJK DAT HEB IK MOOI GEREGELD ,maar dat het de burger veel last/geld/irritatie kost interesseert ze geen ene moer .Terwijl het eigenlijk zo moet zijn dat je beslissingen neemt in het landsbelang voor de burgers en niet je eigen partijprogramma afzwakken en/of handje klap doen met een andere partij om het toch voor elkaar te krijgen, is niet alleen zwak maar erg ondemocratisch.

En trouwens voor diegene die denkt dat we in een Democratie leven zou ik zeggen ,volg het nieuws uit verschillende kranten en denk er zelf is over na ,of Google even naar andere bronnen om te kijken wat er van klopt.

RH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *