ZOUTE PAAY

PATRICIA PAAY  een diva of niet u mag oordelen ik vind van niet.

Het is in mijn ogen wel een vrouw die graag in de spotlight staat ,en erg graag haar gezicht wil laten zien op tv en in de privé film wat wel een erg zoute smaak achterlaat zullen we maar zeggen ,ieder zijn ding denk ik dan maar .Buiten het feit dat het een vrouw is die wel eens liegt op tv en haar rekeningen niet betaald en dan nu nog eens haar ex zakenpartner voor de rechter sleepte met een zaak die ze verloor blijft het een vrouw die nu al voor de 4e keer is getrouwd en waarvan ze zelf zegt dit is ware liefde ???Mag ik ff een teiltje met zulke woorden van een vrouw van die leeftijd.

Misschien dat THEO MAASSEN toch een beetje gelijk had .

En wat dat filmpje betreft het is gemaakt in de privésfeer en daar hoort het ook te blijven vind ik ,want zeg nou zelf dit wil je toch niet zien en zeker niet met een vrouw van dik boven de 65 jaar .

Rest mij nog de vraag heeft ze zelf dat filmpje erop gezet of laten zetten.Want door dit filmpje staat ze weer in het nieuws en kan ze weer bij elke talkshow gaan zitten en haar gezicht weer laten zien.Tja alles voor de spotlight zeg maar ,en het leuke moet nog komen denk ik want als iedereen het weer een beetje aan het vergeten is hoor je over een tijdje weer iets over het filmpje en de rechtszaak daarover.

Stel je eens voor ben je net getrouwd als zoon van rijke ouders met PATRICIA PAAY ,krijg je een filmpje te zien waar je kersverse vrouw de hoofdrol in speelt ??Goede start van het huwelijk zullen we maar zeggen,het voordeel is wel voor haar kersverse echtgenoot als jij je als vrouw in je mond laat plassen wat doet ze nog meer denk je dan ?

 

R.H.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *