POLITIE BETROUWBAAR ?????

VANDAAG STOND IN DE KRANT DIT BERICHT .

Mijn eerste reactie was gelijk dat als dit waar is ,ik het niet gek vind dat de burger de politie niet vertrouwd en nog erger wat is er dan niet gemanipuleerd van het nieuws wat er naar buiten word gebracht??

Er zijn genoeg voorbeelden van wat er is gebeurd in het verleden met asielzoekers wat afgedaan is als incidenten zoals deze  of dit bericht of dit bericht en zo kan ik wel genoeg vinden op het internet ,de kranten of op tv etc….

Ook word vaak gezegd door de politie dat het veiliger word in Nederland want dat laten de cijfers zien ,bedoelen ze dan de cijfers die ze zelf naar buiten brengen of word dit gepeild aan de hand van de aangiftes die de mensen doen ,waarvan de meeste mensen weten dat dit niet klopt want heel veel mensen doen geeneens aangifte want het heeft totaal geen zin als je de kranten moet geloven ,want er is geen mankracht en geen prioriteit.

Al met al diep triest dat het falen van de politie op deze manier verbloemd word doordat er geen mankracht is of geen prioriteit of de politiek laat het afweten met loze beloftes naar de burger toe ?

 

R.H.

3 gedachten over “POLITIE BETROUWBAAR ?????”

  1. wat mij opviel is dat er nadat er met de politie was gepraat( zoals je kan lezen in de zaak van bv holleeder) wel veel ongelukken gebeurden met de gene die had gepraat. er zijn dus agenten die informatie doorspelen dat er iemand zit te praten over een of andere crimineel. zou zelf dus Nooit met politie praten want een platte pet die geeft het door en je bent mooi de klos.en je nieuwe identiteit is met een pruik op in haiti de rest van je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *