Pauline Krikke beroofd

Dit bericht stond heel klein in de krant van de telegraaf ,later kunnen terugvinden bij RTL nieuws ,wat mij opviel is dat nadat zij beroofd was in een nogal wat slechte buurt wel aangifte heeft kunnen doen ? Ik als burger moet daar een afspraak voor maken .In eerste instantie wou ze er geen ruchtbaarheid aan geven omdat ze dacht dat het niet persoonlijk op haar gericht was ,maar dat ze gewoon op het verkeerde moment op het verkeerde tijd daar was .Nu rest mij de vraag hoe acceptabel is dit te noemen als je als burgemeester berooft word in je eigen stad en er op deze manier mee omgaat ?? eerst geen ruchtbaarheid aan willen geven en later zeggen dat het niet persoonlijk was ?Zegt ook wel wat over haar bekendheid als burgemeester van Den Haag ,niet erg bekend dus .

 

 

R.H.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *